Friday, May 19, 2017

Press Release Sendu

Hai! Last entry aku mengharapkan adalah orang tinggalkan komen. HARAMMM!!! Langsung tak ada. So basically I'm all alone in this world. This proved my hipotesis yang selama ni memang aku je yang baca blog ni sorang-sorang. HAHA LOSER! *meratap*

Never mind lah. Macam tak biasa pula. By the way, entry ni aku tulis acah-acah macam aku hantar mesej audio lah ke angkasa konon-konon ada makhluk asing respons ke? Sebab blog ni tak ada orang baca. lol.

So yeah, I've created a new blog. Another specific blog. Kalau berminat boleh singgah dan subscribe through email. Aku dah jelaskan semuanya dekat sana. Tak nak ulang banyak kali.


But don't worry I will not abandon this blog entirely. It's a two different kind a blogs, so it can co-exist together. So see you here and the other side.

No comments: